Szentmise közvetítése felvételről a visegrádi Keresztelő Szent János plébániatemplomból Celebrálja: Dr. Györök Tibor plébániai kormányzó Orgonán játszik és énekel: Németh Tamás Felolvas: Szigeti János 2020. május 17. (vasárnap)

Kérés és tájékoztatás az úrnapi virágszőnyeggel kapcsolatban
Közeledik Úrnapja, június 14-e vasárnap, amikor is a hagyományoknak megfelelően, a jelenlegi járványhelyzettől függetlenül, elkészítjük a virágszőnyeget templomunkban.
A virágszőnyeg elkészítéséhez várjuk és köszönettel vesszük a nagylelkű pénzadományokat, melyet a templom nagyperselyébe kérünk bedobni vagy Schandlné Tubinak lehet átadni.
Néhány fontos tájékoztatás:
A virágszőnyeg elkészítéséhez szükséges a moha-szőnyeg leterítése. Ezt a plébánia padlásáról kell lehozni és a templomban kiteríteni. Ezt az asszonyok már fizikailag nem bírják, ezért kérnénk vállalkozó férfiak segítségét.
Előre láthatólag csütörtökön (06.11.) délután hozzák a virágokat. Ehhez kérjük, aki tud, hozzon vödröt a templomba, amibe a virágokat vízbe tudjuk helyezni. A virágok érkezésekor is szívesen fogadjuk a segítő kezeket.
Nagyon fontos, hogy akinek a kertjében a virágszőnyeghez használható virágja, virágszirma van, péntek délutántól a templomba vagy előterébe elhelyezheti. Minden kisebb-nagyobb mennyiségre szükség van!!
A virágok „fejelése” szombaton (06.13.) reggel 6 órától lesz a templomban, aki tud és kedvet érez a munkához kérjük jöjjön segíteni, és ollót hozzon magával. Ez kb. – a virág mennyiségétől függően – 1 ½ - 2 órát vesz igénybe.
A virágszőnyeg készítését szombaton reggel 9 óra körül kezdjük. Ide is várunk minden vállalkozó szellemű felnőttet illetve fiatalt, hogy segítse munkánkat.
Előre is köszönjük a részvételt és segítséget!