2019 Már 24 10:35

Minden várakozást felülmúlt a szemétszedési akció sikere

Legalább 60-70 résztvevője volt a szemétszedő akciónak Dunabogdányban, az óvodás korútól a nyugdíjasig minden korosztály képviseltette magát. Nagyobb létszámmal voltak jelen a Figyelj Rám! Közhasznú Egyesület tagjai, az iskolások is aktív szerepet vállaltak Tárnok Erna és Hímer Anna irányításával, jelen voltak a horgászegyesület tagjai, családok, baráti társaságok. A szervező, Rokfalusy Balázs kiemelte, annyian voltak most ezen az alkalmon, mint az elmúlt években eddig összesen. Megtisztították a Tünde-forrás környékét, a Duna-partot teljes hosszában, jártak az Ipartelepen, a bogdányi egyenesben, a temetőnél és a kálvárián is. Mintegy 100 zsák telt meg szeméttel az akció során, amelyeket az önkormányzat gyűjt össze. Külön meglepetés és kedvesség volt Rákos Attila és családja részéről, hogy több száz palacsintával lepték meg a szemétszedőket. Rokfalusy Balázs elmondta, minden várakozást felülmúlt az akció sikere.

Előző Ünnepség az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából 2019 Már 20 Következő Az eddigieknél sokkal aktívabb volt a lakosság a szemétszedésben 2019 Már 24
Hozzászólás { 0 }
Komment írása
Pipáld be
Én gyűjtöm az életrajzokat itt az interneten is,de sok könyvet is vásárolok antikváriumban,nagyszerű érzés,tudás visszamenni anyámék és nagyszüleim korába,déd nagy anyámék 1855-ben születtek,visszavárták Petőfit,és sokat tanultak a reformkorban,nagyapám 15 éves volt Kossuth temetésén,családunk anyai ágon hagyomány őrző,folyamatosan emlékezünk Petőfiék reform szellemiségre mi unokák is,az 1848-as szabadságharcról szóló pályázaton mi unokák az általános iskolában mindig részt vettünk,nekem Kossuth Lajos életéről szóló könyvem is többféle feldolgozásban megvan,minden évben elolvasom az akkori reformerek életé,t,mint a madame Curie-iről szóló könyvet is,mely kedvencem,tisztelem nagyívű szellemi elődeinket,legyen művész,tudós,író,költő,zseniális a magyar szellemiségünk,nekünk ez a kincses bányánk,ez az örökségünk,hogy aztán miért nincs ma értéke hazánkban a történelmi kultúránknak,az a mi magatartásunk miatt van,egyszerűen rászoktunk a személyeskedésre,viszálykodásra,és negatív energiát sugárzunk ki,a nemzet atomjaira hullott,mert minősítünk,ki a demokrata,ki a szoclib,és minden ellenvéleményt támadásnak vesz a kormány,pedig a reális kritikákból sokat lehet tanulni,a valótlant meg le lehet passzolni,de annyira fennhéjázók fent a páholyban,hogy a pór nép véleménye egy nagy nulla,csak mivel a tükör,és lélek tükröz,tudjuk,hogy a negatív tendencia után jön egy jobb.szebb korszak,mert a kozmosz rend,és mindig célszerűen működik,ebben bízva a társadalom utódainkkal egy újabb dimenzióba megy át,és akkor megindul majd a ránk,magyarokra jellemző erős szellemi áramlás,megnő a kultura értéke a pozitív információk alapján,mert most amit sugároznak,az igen rossz negatív tendencia..
Mire mondta
Hírlevél feliratkozás

Támogatók: