A férfiak egyike 35 év körüli és vékony testalkatú. Szőrzete világos barna színű, szeme kék színű és a bűncselekmény elkövetésekor borostás volt. Arca hosszúkás, szemei az orrához közel helyezkednek el. Az orrcimpája fölött a bal oldalon egy anyajegy található, metszőfogai előre állnak és rendezetlenek. A cselekménykor fekete színű cipzárral ellátott fehér színű kabátot, kék színű farmernadrágot és fekete színű baseball sapkát viselt, melyen elöl egymásra hímzett N és Y betű volt látható.

A társa körülbelül 35 év körüli, zömök, erős testalkatú férfi. Szeme és a haja is sötét árnyalatú, a bűncselekmény elkövetésekor barna színű körszakálla volt. Szemöldöke vastag, sötét árnyalatú és középen kissé össze volt nőve. Piros színű kabátot, kék színű farmernadrágot és fekete színű téli kötött sapkát viselt.

A Szentendrei Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható ismeretlen tetteseket felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szentendrei Rendőrkapitányságon vagy tegyen bejelentést a 06-1/236-2883-as hívószámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. (forrás: police.hu)