Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Rendőrségi hírek 2020 Már 30 11:39

Gyilkosság miatt nyomoznak a Szentendrén talált emberi csontok ügyében

Szentendre, 2020. március 30. Rendőrök helyszínelnek egy szentendrei ingatlan előtt 2020. március 30-ra virradóan, miután a ház udvarán tárolt zsákban egy állampolgár csontokra bukkant. A rendőrorvos elsődleges megállapítása szerint emberi maradványokról van szó, ezért a főkapitányság orvosszakértői vizsgálatokat kezdeményezett, hogy megállapítsák a halál okát és körülményeit. MTI/Mihádák Zoltán

 

    Budapest, 2020. március 30., hétfő (MTI) - Emberölés bűntettének gyanúja miatt rendelt el nyomozást a vasárnap Szentendrén talált emberi csontok ügyében a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság - olvasható a police.hu honlapra hétfőn feltett közleményben.

    Vasárnap este egy szentendrei ingatlan udvarán tárolt zsákban bukkantak rá a csontokra. A rendőrorvos azt állapította meg, hogy emberi maradványokról van szó, ezért a főkapitányság orvosszakértői vizsgálatokat kezdeményezett a halál okának és körülményeinek kiderítésére.
    Hétfőn azt írták, az orvosszakértő nem tudott egyértelmű válaszokat adni a felmerült kérdésekre, ezért igazságügyi antropológus szakértőt is be kell vonni a vizsgálatba.

 

Előző KORONAVÍRUS - FRISS HÍREK - MÁRCIUS 29. (VASÁRNAP) 2020 Már 29 Következő KORONAVÍRUS - FRISS HÍREK - MÁRCIUS 30. (HÉTFŐ) 2020 Már 30
Hozzászólás { 0 }
Komment írása
Pipáld be

Támogatók: