Csaja Ferenc fiai ezzel a sikerrel két pontra megközelítették a harmadik helyezett Dunakeszit. A hétvégén Dunabogdány a 6. helyen álló és tőle mindössze négy ponttal lemaradó Vácrátót ellen vendégszerepel. A mérkőzés vasárnap 15:30 perctől kerül megrendezésre, ami előtt két órával az ifisták lépnek pályára.

Tahitótfalu U19-es csapata mindössze 9 emberrel tudott kiállni a listavezető Perbál otthonában. A mérkőzés 18-0-s hazai vezetésénél félbeszakadt. A felnőtt játékosok már jóval parázsabb küzdelmet vívtak. A találkozó első játékrészében nem született gól, a fordulást követően azonban a hazaiak három góljára nem érkezett válasz, így a vége Perbál-Tahitótfalu 3-0 lett. A vendégek ezzel visszacsúsztak az utolsó helyre, de mivel a hétvégén a három pontra előttük helyezkedő Mogyoród szabadnapját tölti, kínálkozik Tahitótfalu számára a felzárkózás lehetősége. A 9. helyzett Aszód látogat Tahitótfaluba, amely mérkőzés szombaton 15:30 perctől veszi kezdetét. A találkozó előtt két órával az ifi csapat játékosait lehet bíztatni.

A visegrádi ifisták 6-3-s veresége azt jelentette, hogy a csapat szépen lassan visszafelé csúszik a táblázaton és már csak a 10. helyet foglalják el. A felnőtt gárda a 0-0-s döntetlenjével egy helyet veszített a tabellán elfoglalt helyéből és a 7. helyen szerénykedik. A hétvégén az öt ponttal előttük álló Vácduka csapatához látogatnak a visegárdi futballisták. A mérkőzés vasárnap 15:30 perctől indul, amely felvezetéseként az ifi játékosok küzdelmét lehet megtekinteni.

A szobi játékosok bravúros győzelemmel megálljt parancsoltak a listavezető Sződliget győzelmi szériájának. A csapat ezzel a győzelemmel felugrott a táblázat 4. helyére és már csak két egységnyi a hátránya a dobogós helyhez képest. A hétvégén újabb hazai összecsapás következik Szob számára, Letkés együttese vendégszerepel náluk. A mérkőzésre vasárnap 16:00 órától lehet kilátogatni.