Papíron kötelező a három pont otthon tartása Csaja Ferenc csapatának, ám a valóság mást eredményzhet, így komolyan kell venniük a fiúknak a kiesés elől menekülő csapat elleni küzdelmet. A dunabogdányi játékosokat április 8-án, vasárnap 15:30 perctől hazai körülmények között lehet bíztatni. A találkozó előtt NEM rendeznek ifi mérkőzést, mivel Gödöllő nem indított U19-es gárdát a bajnokságban.

Tahitótfalu bravúros győzelmet aratva, 2-1 arányban legyőzte Piliscsabát. Ezzel Turóczi Csaba legényei tavaly szeptember óta először, elmozdultak a táblázat utolsó helyéről. Igaz, a csapat továbbra is kieső, de mindössze egy győzelemre van a már bentmaradó pozícióban tartózkodó, Mogyoród együttesétől. A tahitótfalui játékosok küldetése ezzel a győzelemmel nem ért véget, a hétvégén újabb bravúr szükségeltetik, ezúttal idegenben, Perbál ellen. A találkozó április 7-én szombaton, 15:30-től megtekinthető a perbáli focipályán. Az összecsapás előtt két órával az ifisták lépnek pályára.

A visegrádi együttes szintén szabadnapos volt múlt vasárnap, így nem játszott mérkőzést. A következő fordulóban a 4. helyezett Nagykovácsi látogat a Dunakanyarba. 11 pont a két csapat közötti különbség - Nagykovácsi javára - így nem könnyű összecsapás vár a visegrádi gárdára. A mérkőzés április 7-én, szombaton 15:30 perctől kezdődik Visegrádon, de a találkozó előtt 2 órával az ifisták is megmutatják mire képesek.

Miként a szobi találkozó felvétele is mutatta, a Letkés elleni küzdelemben egyik csapat sem érdemelt győzelmet. A 0-0 azt ereményezte, hogy a vendég gárda 5. maradt  a táblázaton, hátránya két pont a harmadik Püspökszilágyhoz képest. Nem akármilyen összecsapás vár Szobra a következő fordulóban, a listavezető Sződliget együttese látogat a szörpkészítésről híres településre! Ha sikerül a hazai csapatnak a három pont otthon tartása, akkor 4 pontra megközelíti az első helyen álló gárdát. Április 8-án vasárnap, 16:30 percttől lehet szurkolni a szobi játékosoknak!