Tahitótfalu csapata Pomázon vendégszerepelt. Az ifi mérkőzést játékos hiányra hivatkozva Tahitótfalu lemondta. A felnőttek az utolsó helyről várhatták az összecsapást a 7. helyezett otthonában. Papíron nem volt lehetetlen egy győzelem a tahitótfalui csapattól, ám a realitás mást mutatott. Az első félidőben már 4-1-es hátránnyal vonulhattak pihenőre a játékosok. A második játékrészben ugyan szerzett még egy gólt a vendégek tizese, Jakab Elemér, de ez csak amolyan szépség tapasz volt. A Tahitótfalu 4-2-re kikapott és egyre kilátástalanabb a helyzete a bentmaradást illetően. Vasárnap sorsdöntő összecsapás vár a tahitótfalui játékosokra. 15:00 órai kezdettel Mogyoród vendégszerepel náluk. Ha nem sikerül a három pont otthon tartása, Tahitótfalu elbúcsúzhat a megye I/B-től.

Visegrád együttese Vasárnap 15:00-kor kezdi meg tavaszi szereplését a Kismaros elleni hazai mérkőzéssel. Mivel a csapat nem játszott még idén bajnoki mérkőzést, nem változott a tabellán elfoglalt 7. pozíciója.

A szobi játékosok is elkezdték a tavaszi futball szezont. Galgamácsa látogatott el hozzájuk a hétvégén. A mérkőzésen nem született gól. A 0-0 azt eredményezte, hogy egyikük sem mozdult el a táblázaton elfoglalt helyéről, így Szob számára továbbra is elérhető cél a dobogó. A szezon követlező állomása Csőváron lesz, ahol a vendégségbe utazó szobi játékosoknak kötelező jeleggel be kell gyűjteniük a három pontot, hiszen a hazai csapat mindössze a 10. helyen szerénykedik. Vasárnap 15:00-tól szurkolhatnak a szobiak a csővári futballpályán.